Sivut

tiistai 1. toukokuuta 2012

Day 05: A book that makes you happy


Hyvää vappupäivän iltaa kaikille! Oma vappu on kulunut niin hyvän seuran, siman ja munkkien, kuin saippuakuplien, serpentiinin ja fosforitikkujen parissa. Näin rattoisasti vierähtäneiden parin päivän päätteeksi onkin hyvä ottaa uusi haaste kehiin. Eli päivä 05: A book that makes you happy.

Kirja, joka saa minut hyvälle tuulelle ja iloiseksi... On ikävä jatkaa jo aiemmin mainituilla kirjoilla, mutta pakkohan minun on tässä kohtaa mainita jälleen Sophie Kinsellan teokset. Ne ovat sen sorttista luettavaa, joka puhdistaa mielen stressistä ja antaa nauruhermojen laulaa huonoinakin päivinä.

Hieman toisella tapaa onnelliseksi minut saavat teokset, jotka vaikuttavat minuun syvästi, olivatpa ne sitten iloisia tai surullisia. Esimerkiksi Audrey Niffeneggerin Aikamatkustajan vaimo on ajoittain aika surullinen kirja, mutta silti se teki minut onnelliseksi valloittavalla tarinallaan ja epätavallisesta ongelmasta huolimatta niin ihastuttavan tavallisilla henkilöhahmoillaan.

------

Uutta kirja-arvostelua tulossa toivottavasti pian! Luennan alla on tällä hetkellä Stephenie Meyerin Breaking Dawn, josta viimeiset parisataa sivua vielä jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti