Sivut

tiistai 29. toukokuuta 2012

Day 12: A book you used to love but don't anymore


Ollessani 10- tai 11-vuotias, luin moneen kertaan läpi Wendy Loggian kirjoittaman, uudistetun tuhkimotarinan nimeltään Ikuisesti sinun. Tarina oli mielestäni mukaansatempaava ja koskettava, ja asioita uudenlaisella näkökulmalla esille tuova. Koin sen muokanneen jopa ajatusmaailmaani.
Lukiessani teoksen uudelleen joitakin vuosia myöhemmin, en pystynyt muistamaan, mikä siinä aikaisemmin oli minuun niin kovasti vaikuttanut. Tarina ei ollut enää henkeäsalpaava, vaan noudatti monien romanttisten teosten loppuunkulutettua kaavaa.

Tavallaan Ikuisesti sinun uudisti vanhaa, antoi toisenlaisen näkökulman jo nähtyihin asioihin. Monet muut kirjat ovat kuitenkin tehneet sen mielestäni vielä paremmin. Tai ehkä minä vain kasvoin yli prinsessatarinoista.

2 kommenttia:

  1. Hei tää sun blogin idea on tosi kiva! :)

    Huomasin Demissä, että olit osallistunut keskusteluun, jossa liityt toisen lukijaksi jos toinen liittyy sun blogin lukijaksi, joten mun blogiin pääsee http://mmilya.blogspot.com ja laita kommenttia jos liityt lukijaksi, niin mäkin liityn sitten sun :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos :-)

    Blogia olen mainostanut kyllä, mutta lukija-lukijasta -periaatteesta en oikeastaan pidä, sillä siinä menee mielestäni koko bloggaamisen idea. Toivon, että lukijakseni liittyvät oikeasti haluavat seurata blogiani :)

    VastaaPoista