Sivut

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Days 02, 03 and 04Voihan nolous. Ei se itsensä haastaminen kestänyt sitten päivää pidemmälle, mikä on naurettavaa jopa minulta. Viime päivät ovat kuitenkin kuluneet töiden jälkeen ihan mielettömän väsymyksen vallassa, joten ehkä saan tämän anteeksi. (Noin, sainpahan syytettyä jotain muutakin, kuin vain omaa laiskuutta).

Mutta en minä vielä lannistu, vaan tehtävä jatkuu kyllä. Tänään vuorossa ovat päivät 02: A book that you've read more than 3 times, 03: Your favourite series, ja 04: Favourite book of your favourite series. Ajattelin, että on varmasti järkevää koota nämä kolme päivää yhteen, sillä linkittyväthän ne niin tiiviisti toisiinsa minun kohdallani.

Jos joku ei vielä tuosta ylempänä olevasta, varsin hyvänlaatuisesta (...) kuvasta arvannut, lempikirjasarjani on J. K. Rowlingin Harry Potter. Kuten varmasti moni muukin ikäiseni, olen kasvanut Potterien parissa. Ne toivat nuoruuteeni hieman enemmän taikuutta, ja saivat kovasti hinkumaan omaa kirjettä tuohon mahtavaan velhokouluun.

Lempikirjani Pottereista, ja myös kirja, jonka olen lukenut enemmän kuin kolme kertaa, on sarjan kolmas osa, eli Azkabanin vanki. Kiehtovinta Azkabanin vangissa on muista sarjan osista hieman poiketen pimeyden voimilta suojautumisen oppitunnit, eli oppilaiden taistelut mörköä vastaan. On mielenkiintoista lukea
huumorilla maustettuna, millaisia ovat kenenkin pahimmat pelot, ja samalla miettiä itsekin, minkä hahmon oma mörkö ottaisi. Kirjassa myös esiintyy ensimmäisiä kertoja kaksi vahvaa ja persoonallista lempihahmoani, Sirius Musta ja Remus Lupin, mikä tekee kirjasta erityisen nautittavan.

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea välillä tällaisiakin blogeja, jotka ei oo sitä samaa massaa "kävin tänään mäkis ja ostin kaupungilta tällaisen" :D En hirveästi lue muuta kuin koulukirjoja, mutta Potterit oon kyl lukenu ja tykkään niistä! :)

    http://my--lullaby.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon kommentistasi! :-)

    VastaaPoista