Sivut

keskiviikko 6. elokuuta 2014

6. päivä: Rakkaat kirjanmerkit (kirjakuva päivässä)Kuvassa näkyvät kirjanmerkit ovat ainoat kunnolliset merkit, joita lukemieni kirjojen välissä käytän. Jos nämä kaksi ovat varattuja, teen kuten Kirjakaapin kummitus ja turvaudun helposti saatavilla oleviin kuitteihin ja muihin epämääräisiin paperilappuihin.

Kirjanmerkeilläni ei ole mitään kovin kummoista historiikkiä. Vasemmalla puolella oleva otus on poikaystäväni tekemä, sillä valitin hänelle joskus muutama vuosi sitten, ettei minulla ole kunnollista kirjanmerkkiä. Toinen merkki tuli toukokuussa Turun design festivalilta hankkimani kangaskassin mukana ja vaikkei sen alkuperäinen tarkoitus välttämättä ole olla kirjojen välissä, soveltuu se siihen tarkoitukseen erinomaisesti. Ja tuo lausahdus on vain niin osuva: Varför Paris, vi har ju Åbo. Nih.

6 kommenttia:

 1. Ihana teksti tuossa oikeanpuoleisessa merkissä! :)

  VastaaPoista
 2. Apua, miten hieno tuo "Varför Paris, vi har ju Åbo"! :D Minä en ole kirjanmerkki-ihmisiä, mutta näitä kuvia katseltuani olen alkanut vakavasti harkita, että opettelisin niitä käyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niinhän se on! Kyseinen teksti löytyy myös siitä kangaskassista, jonka mukana tuo merkki tuli, ja oli suurin syy sen ostamiseen.

   Vähän hienommat kirjanmerkit tuntuvat ainakin omalla kohdallani piristävän lukemista niiden ainaisten kuittien sijaan. :)

   Poista