Sivut

sunnuntai 10. elokuuta 2014

10. päivä: Kirja-aarteeni (kirjakuva päivässä)Vanhat lastenkirjat ovat sellaisia, mitä en antaisi koskaan pois. Vaikka myös uusista lempikirjoista luopuminen kirpaisisi, ei niillä ole samanlaista tunnearvoa kuin lapsuudestani saakka säilyneillä teoksilla. Kuvassa näkyy ainoastaan murto-osa kirjakokoelmastani, joista osa on perua jo äitini nuoruudesta. Marjatta Kurenniemen Onnelin ja Annelin kootut kertomukset on vuoden sisällä ostettu, mutta koska sen sisältämät tarinat olivat minulle hyvin tärkeitä lapsena, sellaisia joita kuunneltiin ja luettiin monet kerrat, lasken myös sen kirja-aarteekseni.

2 kommenttia:

  1. Minunkin täytyisi ostaa tuo Onnelin ja Annelin kootut kertomukset hyllyyni, koska se oli myös yksiä ehdottomia suosikkejani lapsuudessani! Alkuperäinen on valitettavasti kadonnut jonnekin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä ainakin Suomalaisesta kirjakaupasta etsimässä, sieltä löysin omani ihan kohtuulliseen hintaan. Meillä ei tainnut koskaan edes olla näitä kirjoja kotona, vaan niitä lainattiin aina kirjastosta. Oli jo siis aikakin saada tuo koottu kirja omaksi. :)

      Poista