Sivut

lauantai 23. elokuuta 2014

23. päivä: Kirjasarja (kirjakuva päivässä)Tämän kirjasarjan valinta ei taida tulla yllätyksenä varmaan kenellekään. Monilla kirjabloggaajilla on meneillään Potterien uusintaluku, mutta itse olen vähän kahden vaiheilla, aionko lukea niitä uudelleen. Menisivätkö hyvät muistot pilalle, jos en pitäisikään niistä enää?

6 kommenttia:

 1. Tuossapa on mainio kirjasarja ;)
  Itselläni juuri uusintaluku menossa (vielä kaksi jäljellä!!!), ja täytyy sanoa, että pilalle ei ole kyllä mennyt. Ihanaa huomata, miten vanhat suosikit uppoaa edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut mahtavaa huomata, että velhomaailma toimii sinun kohdallasi edelleen. Tuo on kyllä paras mahdollinen kokemus, mitä lapsuuden ja nuoruuden suosikkien uudelleen lukemiseen tulee. :) Kenties minäkin uskallan kokeilla Pottereita vielä joskus uudestaan, saa nähdä.

   Poista
 2. Minullakin on uusintaluku menossa, eikä mikään ole mennyt pilalle! Jännitin ihan älyttömästi ennen, kuin aloitin Viisasten kiven, mutta vaikka katselenkin kirjoja pikkuruisen kriittisemmällä silmällä kuin ennen, lukukokemukset ovat olleet ainoastaan antoisia, ihanan nostalgisia ja erittäin riemastuttavia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että usealla on ollut positiivisia uusintalukukokemuksia. :) Tämä kyllä rohkaisee entisestään kokeilemaan paluuta velhomaailman pariin.

   Poista
 3. Tämä on kyllä varmaankin elämäni paras luettu kirjasarja :D Minäkin olen harkinnut uusintalukua jossain vaiheessa, tosin tällä kertaa lukisin englanniksi koska haluan lukea ne alkuperäisenäkin :) Kerran jo aloitin Viisasten kiveä enkuksi, ja jostain syystä se vaikutti enemmän lastenkirjamaiselta kuin suomalainen versio :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas outoa, jos englanninkielinen versio vaikutti jotenkin lapsellisemmalta. :o Itsekin olen nyt kallistumassa sille kannalle, että luen Potterit jossain vaiheessa uudelleen, mutta sinun tapaasi juuri englanninkielisinä. :) Muut osat olen lukenut aiemmin suomeksi, mutta viimeisen osan englanniksi. Muistan kyllä siihen aikaan (2007?) takunneeni velhosanaston kanssa, mutta kyllä se siitä sitten alkoi joten kuten sujua. :-D

   Poista