Sivut

lauantai 26. heinäkuuta 2014

Kirjakuva päivässä -haaste


31. "Freebie". Kuva on Le Masque Rouge -blogista

Juuri kun ehdin edellisessä postauksessa kirjoittaa, etten luultavasti saa yhtään bingoriviä kesän kirjabingossa, tuodaan eteeni jo uutta haastetta. Le Masque Rouge -blogin Emilie on ollut jälleen asialla ja soveltanut suositusta "kuva päivässä" -someilmiöstä kirjaversion. Itse olen suunnitellut osallistuvani kyseiseen ilmiöön jossain vaiheessa, mutta tämä kirjaversio kuulostaa niin paljon enemmän omalta jutultani, että taidankin lähteä mukaan mieluummin tähän.

Voi olla, että joku on jo huomannut, kuinka onneton olen haasteiden kohdalla. Joko minulla kestää niiden suorittamisessa äärettömän kauan, hoksaan ne vasta kauan muiden jälkeen tai sitten en saa niitä ollenkaan valmiiksi. Koska minähän kuitenkin rakastan haasteita, en aio kiusallakaan lakata osallistumasta niihin, vaan otan vain rennomman asenteen niiden suhteen. Tällä kertaa ei ole niin vakavaa, vaikka kirjakuvaa ei ilmestyisi joka päivä, kunhan haasteen suorittaminen on kivaa.

Le Masque Rouge -blogista löytyy lisätietoa haasteesta, mutta yksinkertaisesti ohjeet kuuluvat näin: Nappaa elokuussa joka päivä yksi kirjakuva ohjeen mukaisesti ja jaa se jossakin (esim. Instagramissa). Ohjeita saa Emilien mukaan soveltaa omien mieltymysten mukaan. Julkaistuun kuvaan kannattaa muistaa laittaa hashtag #kirjakuvapäivässä, jotta se on muiden löydettävissä.

Itse en aio osallistua haasteeseen Instagramissa, vaan kokeilen laittaa kuvia joka päivä tänne blogiin. Ensimmäinen päivä elokuuta nähdään kuinka siinä käy, kun kuvaus lähtee liikkeelle luettavana olevasta kirjasta. Tulkaahan ihmeessä muutkin mukaan tähän mahtavaan haasteeseen! :)

4 kommenttia:

 1. Tämä on kiva haasteidea, mutta aivan liian vaativa minulle kun pitäisi joka päivä ottaa kuva jostain. :) Minulla ainakin kääntyisi tämä haaste stressin puolelle, joten jätän väliin tällä kertaa. Mutta muiden ottamia kuvia on kyllä kiva seurailla, varsinkin kun niitä tulee blogeihin (Instagramiin en ole vielä hurahtanut). Joten mielenkiinnolla odottelen kuviasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuon takia aionkin ottaa tämän haasteen kohdalla rennosti, muuten se menisi juuri tuohon mainitsemaani stressaamiseen. Mukavaa, että seuraat kuitenkin muiden etenemistä, vaikket itse osallistukaan. :)

   Poista
 2. Mietin kanssa että todella kiva idea mutta kuukausi on kyllä haastava jakso! Mulla tökkii se kesäkirjabingokin ja olin kaiken huipuksi luullut tai jotenkin mieltänyt että se kestää koko kesän että se kestää koko kesän ja vasta eilen tajusin että se päättyykin ihan muutamassa päivässä. .. oivoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli vähän sama, että kuvittelin aikaa bingon suorittamiseen olevan vielä vaikka kuinka paljon. Nämä kaksi kesäkuukautta ovat kyllä mennä hurahtaneet kamalaa vauhtia, tuntuu etten ole ehtinyt vielä lukea juuri mitään! Bingon todennäköisestä epäonnistumisesta huolimatta aion koittaa myös tätä haastetta, otan sen vain tosiaan vähän rennommin. :)

   Poista