Sivut

maanantai 1. syyskuuta 2014

Loput kirjakuvat


Le Masque Rouge -blogin kirjakuva päivässä -haasteessa oli tarkoitus kuvata elokuussa joka päivä yksi annetun aiheen mukainen kirjakuva. Tämän postauksen myötä saan omankin haasteen valmiiksi, vaikkakin päivän myöhässä. Viime viikon sairaana olon vuoksi en myöskään pystynyt kuvaamaan ihan joka päivä, vaan nämä kuvat on otettu vasta viikonlopun ja tämän päivän aikana. Hauskaa oli kaikesta huolimatta, vaikka seuraavalla kerralla taidan osallistua hitusen lyhyempään haasteeseen, tämä joka päiväinen päivittäminen kävi melkein työstä. :-D Kiitos vielä Emilielle!

26. päivä: Kirjoja, joka paikassa!


Yleensä pyrin pitämään kirjat joko yöpöydällä (siis jakkaralla) tai kirjahyllyssä, mutta silloin tällöin niitä saattaa löytyä myös lattialta sängyn vierestä. Näin yleensä silloin, kun jakkara on jo täynnä kirjoja, mutta haluaisin silti pitää lähellä vielä niitä muutamaa muuta, jos illalla nukkumaan mennessä jokin niistä osoittautuisikin toisia mielenkiintoisemmaksi.

27. päivä: Puhutteleva nimi

Voimakas nimi ja niin on kyllä aihekin. Vaikken Millennium-trilogiasta aivan hirveästi välitä, on tämä ensimmäinen osa niistä selvästi paras.

28. päivä: Lukematta jo ikuisuuden

Tähän olisin voinut valita myös Taru Sormusten Herrasta -trilogian, joka on ollut minulla kohta 13 vuotta lukemattomana hyllyssä, mutta olen toisaalta puhunut siitä jo useaan otteeseen täällä. J.K. Rowlingin Paikka vapaana -kirjan sain puolestaan kohta kaksi vuotta sitten lahjaksi ja olen sitä aloittanutkin kerran, mutta en sen pidemmälle ole vielä päässyt. Tarkoitus on kuitenkin lukea se kokonaan (TSH myös, sitten joskus. Kröhöm..).

29. päivä: Kestosuosikki

En ole monia kirjoja lukenut uudelleen sitten lapsuus- ja teinivuosien, mutta Agatha Christien kirjat jaksavat kuitenkin kerrasta toiseen viihdyttää. Haluaisin näitä enemmänkin hyllyyni, nyt minulla on vasta kuvassa näkyvät Vaarallinen talo ja yhteisnide Ruumis kirjastossa & Herkuleen urotyöt.

30. päivä: Bookshelfie

Kuvassa näkyy puolikas bookshelfistä elikkä kirjahyllystäni, mutta bloggaaja itse jätti nyt sen edessä poseeraamisen väliin.

31. päivä: Freebie

Viimeisen päivän kohdalla aihe oli vapaavalintainen, ja niinpä minä sitten tyhjensin kirjahyllyni sisällön olohuoneen matolle. Tältä siis näyttää 165-170 kirjan kasa (jota oli muuten himputin vaikea asetella kuvaan!).

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia. Mulla on sama homma TSH:n kanssa, joskin se on ollut hyllyssä odottamassa vuoroaan jo 19 vuotta. Täytynee sitten vaikka ensi vuonna yrittää, kun tulee kaksi vuosikymmentä odotusta täyteen. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!

  20 vuoden merkkipaalu kuulostaa kyllä ihan hyvältä syyltä tarttua kirjaan! Voi olla, että minullakin menee vielä seuraavat seitsemän vuotta, ennen kuin saan sen luettua. Minun piti kahlata se läpi jo tänä kesänä, mutta kesä olikin yllättävän lyhyt, enkä ehtinyt siihen tarttua (selityksiä löytyy). :-D

  VastaaPoista
 3. Tätä haastetta on ollut tosi kiva seurata ja nyt kun itse lähdin mukaan niin täytyy sanoa, että meinasin jo heti näin toisena päivänä unohtaa koko haasteen :D Katsotaan miten siis nämä syyskuun kuvailut sujuvat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveän mukavaa, että sinäkin lähdit mukaan kuvailuun, mielestäni kuvasi blogissa ja instagramissa ovat aina niin kivoja! Kuukausi on kyllä pitkä aika haasteelle, joten ei ihme, jos välillä unohtuu. :-D Itse olin jo etukäteen varautunut siihen, että kuvia pitää laittaa joka päivä tänne blogiin, joten se helpotti aluksi muistamista. Mutta eihän niitä nyt sitten ihan joka päivä tänne tullutkaan... :-D

   Poista