Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tammikuun koosteAjattelin ensimmäistä kertaa tehdä tällaisen koosteen viimeisimpään kuukauteeni kuuluneista kirjoista. Monissa blogeissa tämä käytöntä on jo tuttu, mutta itse en ole koskaan aikaisemmin tullut kokeilleeksi sitä, sillä kuukauteeni ei yleensä montaakaan kirjaa kuulu. Tammikuussa luin ja hankin kuitenkin jonkin verran kirjoja, sekä bloggasin aiemmin bloggaamatta jääneistä teoksista. Joka kuukautiseksi tämä koosteilu ei luultavasti tule jäämään, ainakaan nyt keväällä, sillä mitä lähemmäs toukokuuta ja pääsykokeita tullaan, sitä vähemmän luen muuta kirjallisuutta. Ehkä sitten taas kokeiden jälkeen, kesällä ja syksyllä?


Tammikuussa minä...

Luin 3 kirjaa (ja bloggasin niistä kaikista):

Bloggasin 2 luonnosten syövereihin syystä tai toisesta jääneestä teoksesta:

Hankin nämä 3 teosta:
Mia Öhrn: Uudet suklaaherkut
David Safier: Huono karma
The  Hummingbird Bakery & Tarek Malouf: Leivonnaisia herkkusuille
  
Sain 1 kirjan:
Irvine Welsh: Filth

Tammikuu oli oikeastaan keskinkertainen lukukuukausi, mutta blogillisesti oikein oiva. Sain kirjoitettua postauksen kaikista lukemistani kirjoista, sekä muutamista teoksista, jotka olin lukenut jo viime vuoden puolella, mutta jotka olivat aikaisemmin jääneet tuomatta blogiin. Parhaaksi lukemakseni kirjaksi tammikuussa nousi ehdottomasti Joanne Harrisin tunnelmallinen Appelsiinin tuoksu, josta tuli samalla myös yksi lempikirjoistani.

Tammikuussa hankin kolme kirjaa, joista kaksi keskittyy leipomiseen, ja niistä kirjoitinkin jo oman postauksen. Huonoa karmaa en ole vielä alkanut lukemaan, mutta odotukseni ovat suhteellisen korkealla sen mielenkiintoiselta kuulostavan aiheen vuoksi. Toisaalta kirjaa on myös moitittu muutamissa blogeissa. Tammikuu oli siinä mielessä erikoinen kuukausi, että en ainoastaan hankkinut kirjoja, vaan voitin myös yhden! Mainion Poplaarin synttäriarvonnasta minä, joka en koskaan voita mitään, sain itselleni Irvine Welshin Filth-kirjan.

Tammikuussa aloin tutustua jo pääsykoemateriaaliin ja helmikuussa lukeminen varmasti lisääntyy huomattavasti. On minulla kuitenkin kaksi kaunokirjallistakin teosta kesken, joten niistä on ainakin tulossa arviot piakkoin.

2 kommenttia:

  1. Jee! Hyvä onni lähti kiertämään, minä puolestani voitin Amman lukuhetken synttäriarvonnan ykköspalkinnon. :)

    VastaaPoista