Sivut

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Blogiarvonta!Tässä se on, ihka ensimmäinen blogiarvontani! Kuten mainitsin jo toukokuussa, täytti blogini vuoden huhtikuun lopussa ja olisin halunnut järjestää arvonnan sen kunniaksi. Tuolloin minulla ei kuitenkaan ollut yhtään ylimääräistä aikaa ja lupasinkin, että järjestän arvonnan kesällä kiireiden hellitettyä.

Vaikka blogini on ollut olemassa vasta vähän yli vuoden, en oikeastaan pysty tällä hetkellä kuvittelemaan elämää ilman sitä, sillä niin rakas harrastus kirjabloggaamisesta on tullut. Välillä on toki aikoja, jolloin ei ehdi lukea kirjoja tai päivittää blogia, on myös aikoja, jolloin ne eivät vain yksinkertaisesti huvita. Onneksi siihen auttaa yleensä pienen tauon pitäminen ja sen jälkeen kaikki onkin moninverroin mukavampaa. Ei varmasti tarvitse edes kertoa, kuinka paljon kaipasin pääsykoehulinoiden keskellä blogimaailmaan ja lukemisen pariin.

Vaikka pääsääntöisesti kirjoitan itseäni varten, muistaakseni mielipiteitäni lukemistani kirjoista ja vain siksi, koska rakastan kirjoittamista, ei tämä olisi läheskään yhtä antoisaa ilman teitä kanssabloggaajia ja lukijoita. En osannut kuvitella ennen blogin perustamista, kuinka tiivis yhteisö kirjabloggaajien maailma oikein onkaan, ja kuinka uudetkin bloggaajat tunnutaan ottavan huomioon alusta lähtien. Kiitos siis teille kaikille sinne ruudun toiselle puolelle!  

Palkintoina arvonnassa on:

Michael Cunningham: Samaa sukua (kovakantinen)
Roald Dahl: Jali ja suklaatehdas (kovakantinen elokuvakansilla)
Kajsa Ingemarsson: Keltaisten sitruunoiden ravintola (pokkari)
Rosamund Lupton: Sisar (kovakantinen)
Alice Sebold: Oma taivas (pokkari elokuvakansilla)
Markus Zusak: Kirjavaras (pokkari)

Kaikki kirjat ovat hyvässä, ellei erinomaisessa kunnossa. Muut olen ostanut uutena ja lukenut kerran tai pari, mutta Keltaisten sitruunoiden ravintolan ja Samaa sukua olen hankkinut kirpputorilta. Keltaisten sitruunoiden ravintolan kansista näkee, että se on luettu useaan otteeseen, mutta on siitä huolimatta pysynyt hyvässä kunnossa. Samaa sukua on puolestaan kuin uusi.

Kuinka toimia:

Arvonnassa on kaksi voittajaa ja kuten yleensä blogiarvonnoissa on tapana, saa ensimmäinen voittaja valita ensimmäisenä mieleisensä yhden teoksen, sitten toiseksi tullut. Arvonnassa jaetaan ainoastaan yksi arpalippu per henkilö, ja sellaisen saa lukijakseni jo rekisteröityneet tai viimeistään arvonnan loppuun mennessä rekisteröityneet henkilöt. Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen jotain hyvää/parannettavaa, mitä löydät blogistani.

Arvonta alkaa samantien ja päättyy torstaina 4.7. klo 16. Arvonnan tulos julkistetaan myöhemmin samana päivänä.

Onnea kaikille arvontaan! :)

17 kommenttia:

 1. Onnea jo reippaasti yli 1 vuotiaalle blogillesi! Arvonnassa tietenkin mukana, sillä pinkassasi parikin kirjaa, jotka huolisin mielelläni.

  Minä pidän blogistasi paljon tällaisena. Minusta sinulla on omaääninen ja mukava blogi. Ainoa mitä ehkä lähtisin uudistamaan on ulkoasu. Ainakin minun koneella blogin otsikko + päiväys näkyy hyvin pienellä. Toisin myös ehkä hieman väriä blogiin, jotta se jäisi ulkoasultaan paremmin mieleen. Toisaalta vaalea blogi toimii aina paremmin kuin tumma, joten mitään ihan hirveän radikaaleja juttuja ei kannata ehkä tehdä :D

  Ihana blogisi on näinkin. :)

  VastaaPoista
 2. Jee arvonta! Onnittelut taaperoikäiselle blogillesi!

  En lähtisi muuttamaan mitään, blogisi on ihana ja ulkoasu kaunis ja ilmava.

  VastaaPoista
 3. Katri, kiitos paljon! Tuossa onkin muutama asia, joita olen itse myös miettinyt, kuten esimerkiksi värit. Aiemmin en ole keksinyt, millä tavoin voisin lisätä väriä ulkoasuun ja siksi jättänyt sen asian sikseen. Nyt se pääsee uudelleen mietintään. :) Tarkoititko muuten otsikolla blogin "ylä"otsikkoa vai postausten otsikoita? Kunhan varmistelen, että tiedän varmasti mitä tarkoitat. :)

  Marile, kiitos paljon! :)

  Olette kumpikin mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! :)

  Sinulla on minusta kiva blogi, enkä lähtisi mitään muuttelemaan, paitsi ehkä vähän väriä lisää kuten Katri sanoi/joku mukava bannerikuva olisi kiva. Tosin, enhän itsekään ole vielä saanut kunnollista banneria väännettyä niin mikä olen sanomaan.. :) ja makuasioitahan nämä on!

  VastaaPoista
 5. tohveli, kiitos paljon! Ei tarvitse yhtään ujostella ehdotusten kanssa, niitähän minä kaipailinkin. :) Laitetaan bannerikuva korvan taakse, jospa joskus saisin väännettyä jonkun oikein mukavan. Mukana olet arvonnassa!

  VastaaPoista
 6. Onnea!

  Minäkin tykkään blogistasi todella paljon tällaisena, eikä mieleen tullut nyt mitään parannettavaa. Olen kaiken pelkistetyn ja yksinkertaisen ystävä, minkä vuoksi tykkään ulkoasustakin. Juuri sopivan simppeli ja etenkin selkeä. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon, Anu! Mukavaa, että blogini on mieleesi. :) Olet mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 8. Kiva ja selkeä blogi, hyvä näin! Onnea myös yksivuotiaalle, ollaan aika samanikäisiä! =D Arvonnassa mukana!

  VastaaPoista
 9. Onnea 1-vuotiaalle! :) Minäkin komppaan muita, blogisi on kivan selkeä. Mustavalkoinen blogin ulkoasu sopii mielestäni hyvin yhteen blogisi nimen kanssa.

  Arvonnassa mukana. :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos paljon, Pihi nainen! :) Jonkinlainen tarkoitus tosiaan on, että otsikko kuvaisi myös ulkoasua, joten luulen, etten aivan hirveän radikaaleihin muutoksiin missään vaiheessa ryhdy. Jotain uutta on kuitenkin varmaan tulossa lähiaikoina. :)

  Sinulle siis myös arpalippu arvontaa varten!

  VastaaPoista
 11. Onnea vauhdilla käynnistyneestä toisesta blogivuodesta. Arvonnan kirjapalkintolista on muuten aivan huikean houkuttava; Kirjavaras esimerkiksi on minulle tämän vuoden paras lukukokemus.

  VastaaPoista
 12. Kiitos, lentoemo. :) Palkintolista ei määrällään aivan päätä huimaa, mutta toivottavasti siitä löytyy vähän jokaisen makuun jotain. Kirjavarkaasta pidin itsekin, muttei se aivan lempiteoksekseni yltänyt. Arvontaanhan pääsee mukaan rekisteröitymällä blogini lukijaksi, jos jokin teos kirjapinossa oikein houkuttaa. :)

  VastaaPoista
 13. Tarkoitin postausten otsikkoa, se tosiaan näkyy ainakin minun näytölläni hyvin pienenä.

  VastaaPoista
 14. Selvä, kiitos tarkennuksesta, Katri. :) Asiaan on tulossa aika varmasti muutos.

  VastaaPoista
 15. Nyt lukijana myös virallisesti ;)

  VastaaPoista
 16. Kiitos lukijaksi rekisteröitymisestä, lentoemo. Laitanpas sinutkin mukaan arvontaan. :)

  VastaaPoista