Sivut

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Mahdollisuus voittaa lippu Helsingin Kirjamessuille!Kuten viikonloppuna jo mainitsin, olen menossa tämän kuun lopulla myös Helsinkiin kirjamessuilemaan. Tulevat messut ovat siitä itselle vähän erikoiset, että pyörin siellä kirjabloggaajana ja perjantaina alkuillasta on tiedossa myös mahdollisesti pientä bloggaripäivystystä. Jälkimmäisestä kuitenkin lisää varmasti vielä lähempänä tapahtumaa.

Minulla on lisäksi mahdollisuus arpoa kaksi yhden päivän messulippua teidän lukijoiden kesken. Helsingin Kirjamessuthan ovat avoinna torstaista 23.10 sunnuntaihin 26.10 saakka, ja lipulla on pääsy myös samanaikaisesti järjestettäville Musiikki- sekä Viini, ruoka & hyvä elämä -messuille. Nähtävää ja koettavaa löytyy siis varmasti jokaiselle.

Arvonta:

*Arvontaan voivat osallistua lukijoikseni rekisteröityneet henkilöt, joten ellet ole vielä rekisteröitynyt, tee se nyt.

*Osallistu arvontaan jättämällä tähän postaukseen kommentti, jossa kerrot, mikä sinua kiinnostaa Helsingin Kirjamessuissa eniten. Esimerkiksi jonkun tietyn kirjailijan haastattelu vai täydet pöydät mahdollisia kirjaostoksia?

*Jätä kommenttisi yhteydessä myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut kiinni mahdollisen voiton selvittyä.

*Aikaa osallistua on sunnuntaihin 12.10 klo 23.59 saakka. Voittajat (2) julkistan luultavasti heti maanantaina.


Onnea arvontaan! :-)

7 kommenttia:

 1. Suunnittelen menoa Helsingin Kirjamessuille tällä kertaa, ja eniten kiinnostaa tutustuminen antikvariaattipöytien tarjontaan. Myös Dekkarilauantain tilaisuudet houkuttelevat.

  VastaaPoista
 2. Kiinnostaa uudet kirjat ja kirjailijoiden haastattelut.
  ansuliini1982(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostaa eniten kirjalöydöt antikvariaattikojuista :) S.posti on espaik@utu.fi

  VastaaPoista
 4. Minua kiinnostaa eniten kirjamessujen lavaohjelma ja tuleva lukupiiritapahtuma. s.posti: susanna.pitkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Minua kiinnostaa eniten antikvariaattien tarjonta ja kirjailijoiden haastattelut.
  virtanen.sara (at) gmail.com

  VastaaPoista
 6. Ihmisten tapaaminen, kirjailijahaastattelut ja uudet kirjalöydöt!

  VastaaPoista
 7. Kiitos jo tähän mennessä osallistuneille, vielä on muillakin muutamia tunteja aikaa kommentoida tähän postaukseen ja kokeilla onneaan messulippujen arvonnassa! Muistattehan muuten, että arvonta koskee ainoastaan lukijoikseni rekisteröityneitä henkilöitä, joten ellette ole vielä rekisteröitynyt, kannattaa se tehdä nyt. Myös sähköpostin jättäminen on erittäin toivottavaa, jotta saan teihin yhteyden voiton selvitessä. :-)

  VastaaPoista