Sivut

lauantai 16. elokuuta 2014

16. päivä: Uusi lisäys hyllyyn (kirjakuva päivässä)Yksi uusimmista ostoksistani on Kate Atkinsonin Life After Life, joka näkyi jo tässä kesän kiireistä kertovassa postauksessa. Olen vasta aika alussa, joten en ole vielä täysin ehtinyt sisäistää kirjan kryptistä rakennetta. Life After Lifehan kertoo Ursula-nimisestä tytöstä, joka toisissa elämissään kuolee ja toisissa elää eteenpäin. Hyvin kiinnostavalta kirja kuitenkin jo nyt vaikuttaa, joten haluan ehdottomasti lukea sitä lisää siitä huolimatta, että kärryillä pysyminen on välillä vähän hankalaa.

6 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kansi tuossa englanninkielisessä painoksessa. Suomenkielinen painos on muistaakseni paljon synkempi sävyiltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oikein totta puhutaan, niin en pidä tuosta suomenkielisen painoksen kannesta yhtään. Luulen jo tässä vaiheessa tarinaa ymmärtäväni kuvan ja värien tarkoituksen, mutta minusta kansi on silti lähinnä luotaantyöntävä. Tuo englanninkielinen painos on todella heti paljon ihastuttavampi, olipa onni että löysin juuri sen kirpputorilta. :)

   Poista
 2. Minäkin ihastelen tämän painoksen kantta, niin kaunis! Se ei ehkä kuvaa kovinkaan hyvin itse kirjaa, mutta suomalainenkin kansi on aika ikävän näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän painoksen kansi ei tosiaan kerro esimerkiksi monista elämistä mitään, nimen lisäksi siis. Vaikka onhan tarinassa tähän mennessä tuo kettu ainakin seikkaillut moneen kertaan! :D Suomenkielisen painoksen kannen plussaksi voi laskea sen, että se kertoo varmaan sisällöstä enemmän, mutta on valitettavasti (kuten sanoit) ikävän näköinen.

   Poista
 3. Onpa kaunis kansi :)

  http://pilvilinnaelama.blogspot.fi/

  VastaaPoista