Sivut

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kesäkuun koosteKesäkuussa minä...

Luin 3 kirjaa:

Hankin 3 teosta:
Agatha Christie: Ruumis kirjastossa & Herkuleen urotyöt
Michael Cunningham: Koti maailman laidalla
Michael Cunningham: Tunnit

Kesäkuun alkupuolella minulla oli vielä yhdet pääsykokeet yliopistoon, mikä vaikutti myös lukemisen määrään huomattavasti. Kokeiden jälkeen sekä luku- että postaustahti on kasvanut taas, mutta ei ihan niin paljon kuin aluksi toivoin. Tähän saattaa vaikuttaa osaltaan ihana kesä, jolloin ei aina huvita istua nenä kirjassa tai näytössä kiinni, edes ulkona.

Vaikka kevät oli todella rankka, kova uurastus kuitenkin palkittiin. Kolmesta hakemastani paikasta yhdestä olen saanut hyväksytyn vastauksen, yhtä vielä odotellaan. Tämä viimeisin paikka on se, mitä eniten haluan, mutta ei jo saamanikaan huono ole, jos se ainoaksi hyväksytyksi jää. Vielä viikko pitäisi kuitenkin jännittää, sillä tämän haluamani opiskelupaikan saadessani on edessä muutto uudelle, ihanalle paikkakunnalle ja kaikenlaiset pakkailut ja muut muuttojärjestelyt.

Tällä hetkellä luen Leo Tolstoin Anna Kareninaa. Kuvittelin jälleen hieman ennakkoluuloisesti, että kyseinen kirja on luultavasti vaikeaselkoinen, tylsä ja pitkä, koska se on klassikko. Hah, en olisi voinut olla enempää väärässä. Todella pitkähän se on lähes 1000 sivuineen, mutta muuten olen nauttinut sen lukemisesta paljon. Kirjan henkilökuvaukset ovat mielenkiintoisia, eivätkä tapahtumatkaan ole tylsiä, vaan ne on kerrottu osittain pilke silmäkulmassa.

Muistakaahan muuten osallistua blogiarvontaan täällä. Vielä on muutamia päiviä arvontaa jäljellä, ja hyvä mahdollisuus voittaa vaikka kesälukemista itselleen! :) Torstaina illalla ilmoitan voittajan ja kerron lisäksi muutoksista, joita olen kommenttienne perusteella blogiini ajatellut tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti