Sivut

perjantai 11. toukokuuta 2012

Viimeisin kirjahankintaniBongasin sattumalta Citymarketista ruuanhakureissulla Lauren Weisbergerin uusimman teoksen Viime yönä Chateau Marmontissa, joka alle seitsemän euron hinnalla oli pakko napata mukaan.

Minulla on hieman ristiriitaisia tunteita Lauren Weisbergerin kertojanlahjojen suhteen. Olen aiemmin lukenut häneltä ainoastaan teoksen Chasing Harry Winston, joka rehellisesti sanottuna oli yksi huonoimpia ikinä lukeamiani kirjoja. Toisaalta taas en haluaisi tuomita kirjailijaa yhden teoksen perusteella. Ehkä Viime yönä Chateau Marmontissa osoittautuu edeltäjäänsä paremmaksi, takakansiteksti ainakin vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Onko kukaan teistä lukenut Viime yönä Chateau Marmontissa? Tai muita Weisbergerin kirjoja? Mitä mieltä olette olleet niistä?

4 kommenttia:

 1. itse ostin juuri tuon kirja ja olen lukenut kyseiseltä kirjailijalta vip-ihmisiä ja paholainen pukeutuu pradaan ja on kyllä aivan loistavia kirjoja! :D

  http://suklaatilanne.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että olet pitänyt kyseisen kirjailijan teoksista :). Ehkä omatkin hienoiset ennakkoluulot häviävät tuon uuden kirjan luettuani.

  VastaaPoista
 3. "Chasing Harry Winston" on kyllä kamalin teos hetkeen, olen samaa mieltä.
  Itse olen lukenut nuo "Devil Wears Prada" ja "Everyone Worth Knowing", ja ne ovat kyllä parempia - tavallaan. Tässä kirjailissa on se hauska puoli, että kirjat ahmii, ja kun ne on saanut loppuun niin tajuaa, ettei niissä oikeastaan mitään sisältöä ollutkaan. :D

  VastaaPoista
 4. Aivan, Harry Winstonissa ei ainakaan minkäänlaista (järkevää) sisältöä ollut. No, katsotaan millaiseksi tämä kirja uusi osoittautuu :).

  VastaaPoista